המדריך לרישוי ותברואה לבתי אוכל
מנהלים עסק בתחום המזון? הכנו עבורכם מדריך עם מתכון מנצח לתהליך הרישוי
המדריך לרישוי ותברואה לבתי אוכל
בתי אוכל עוסקים בהכנת מזון ובהגשתו לסועדים. העיסוק במזון דורש טיפול רגיש, שכן טיפול שלא כהלכה עלול לגרום פגיעה קשה בלקוחות - נזק לבריאות, מחלות מעיים והרעלות. נושא התברואה מחייב לימוד וידע מעמיקים שלעיתים חסר לעוסקים בתחום ההזנה.
מטרת הוראות אלה להגביר את המודעות, להרחיב את הידע של העוסקים במלאכה ולשמש מדריך בסיסי למבקשים להקים ולנהל בית אוכל.